Van jou!
Het is altijd moeilijk om je duikspullen van je naam te voorzien. Een fatsoenlijke oplossing
was er eigenlijk niet, tenzij je een viltstift een goed alternatief vindt.

Het bedrukken van duikpakken (wetsuites) is praktisch niet mogelijk daar de pakken
niet hittebestendig zijn en dat is nou net het probleem. De bedrukking moet worden gedroogd wil er een optimale hechting ontstaan.

Duikkado heeft de UNIEKE oplossing, je pak(ken) kunnen worden voorzien van een DEP print. Deze opdruk wordt doormiddel van een speciale methode op je pak gedrukt zonder dat je pak beschadigd. De DEP pints is hetzelfde als de opdruk welke de fabrikant van je pak heeft voorgedrukt.

De opdruk is van een niet absorberend materiaal, is rekbaar (net als een elastiek), dit is noodzakelijk omdat ook je wetsuite "rekbaar" is, daarnaastis  de opdruk zeer slijtvast. De DEP print is er in één lettertype in 2 verschillende letterhoogtes, de initialen kunnen naar wens worden gemaakt in de kleuren wit of zwart.

Om je pak te bedrukken hebben wij het uiteraard wel nodig, geregeld worden er bij duikshops verspreid over het hele land speciale mogelijkheden gecreërd om je pak te kunnen afgeven, 2 dagen later ligt je naar wens bedrukte pak dan op je te wachten.

De DEP prints zijn geschikt voor zowel je pak* als : je cap, handschoenen en schoentjes.*(droogpakken kunnen helaas niet van een DEP print worden voorzien)

Prijzen vanaf € 7,95 per opdruk.

Voor duikshops en/of verenigingen bestaat o.a. de mogelijkheid een logo (eventueel met persoonlijke initialen) te drukken. Meer informatie kunt u hier aanvragen.
Mail ons uw vragen / interesse
Informatie DEP prints
Duikscooter
Scubashirts
Duiktag
Bottleprint
info@duikkado.nl